tel. 0314-621974

Omdat onze razende reporter bij Domino's aan het werk was een kort verslag van mijn kant. Journalistieke vrijheden zijn daardoor voor mijn rekening.
Doordat Melle niet geheel fit was beginnen we met Thijmen als laatste man en hij deed het zeker verdienstelijk.
Desondanks scoorde ZZC na een kwartier de verdiende 1-0.
Langzamerhand speelden we ons uit de druk van ZZC uit en in de 25e minuut kregen we een makkelijk gegeven vrije trap op zo'n 25 meter van het doel.
Uit deze vrije trap scoort David de 1-1.
Aan weerszijden kwamen daarna nog een paar kleine kansjes maar de rust werd met 1-1gehaald.
Inmiddels stond Melle alweer laatste man en nam Thijmen de mid-mid plek over.
De tweede helft was van een hoger niveau van beide teams en uit een scrimmage scoort Pieter de 1-2.
Pieter verdiende daar mee een publiekswissel want zijn rug begon weer op te spelen.
Zo zag onze reservebank er steeds meer uit als een bankje voor oude van dagen😏.
Afijn de laatste 20 minuten moesten we og proberen door te komen of zelf de beslissende 1-3 scoren.
Helaas wordt de uitblinkende verdediging onder aanvoering van Sepp toch nog een keer verslagen maar aan het eind kunnen we best trots zijn op dit punt.
Complimenten aan alle jongens voor de inzet in deze wedstrijd maar eerlijk gezegd gedurende het hele najaar was de inzet tijdens de wedstrijden bijna altijd supergoed en de opkomst bij de trainingen ook altijd goed.
Zo doorgaan en straks nog even de zaal in en dan beginnen we op 9 januari weer op het veld.
Allemaal fijne Feestdagen en gezond 2024 en Gijs zaalvoetbal is belangrijker dan vuurwerk kopen😉