Scheidsrechter

E. Boesveld

Accommodatie

Onbekend

Na onze glansrijke overwinning op UB vorige week, stond vandaag de wedstrijd tegen koploper Kilder op het programma. In een ambiance waarin in normaal wedstrijden als Celtic-Rangers, West Bromwich – Aston Villa en Millwall – West Ham worden afgewerkt, mochten wij in dit troosteloze weer het opnemen tegen Kilder.. Leider H. WIjgman schitterde in afwezigheid en waar was M. Bouwmeester?? Diegene die het boete-systeem in het leven heeft geroepen, schitterde ook in afwezigheid.. na enige tijd werd uit betrouwbare bron vernomen dat Milan nog prinsheerlijk, horizontaal, op twee oren lag. Aangezien onze kledingcontainer nog steeds op de bodem vd Waddenzee ligt, traden we wederom aan in het maagdelijke paars van TMOD!! Onze miljoenenbank bestond uit M. Gosens en M. Bouwmeester ( uitgeslapen en wel );). F. Berentsen eiste wederom de aanvoerdersband op. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr E. Boesveld.

Vanaf het eerste fluitsignaal was Kilder de bovenliggende partij. Dit resulteerde in een enorme kans in de 14e minuut, echter presteerde die ietwat mollige rechtsbuiten het om de bal vanaf 2 meter naast het doel te werken. ( later bleek dat hij familie was van “Seuntjens”vd Graafschap ). Even later was het wel raak voor Kilder. Na onnodig balverlies op het middenveld, werd de Kilderse spits in stelling gebracht en schoot op doel. Aangezien onze Zwar(t)e Panter als “dikke stront in een trechter”( iets te zwaar getafeld de avond ervoor) naar de grond ging, kwam Kilder 0-1 voor. 6 minuten later was het weer raak. Na een schermutseling om de bal schoot de linksbuiten van Kilder de bal in de korte hoek. Ook deze bal was houdbaar voor onze doelman, maar wederom ging hij te traag naar de grond.

Ruststand: 0-2

In de 2e helft kwamen M. Gosens en M. Bouwmeester in het veld voor M. van Hal en B. Geven. De 2e helft was nog een 6 minuten oud toen het 0-3 werd. Een indraaiende vrij trap leek een prooi voor onze doelman, echter zag deze een speler van Kilder over het hoofd. 8 minuten later werd het 0-4. L. Geven werd eruit gelopen door een 40-plusser en F. Berentsen kon helaas ook geen redding meer brengen, waardoor de spits van Kilder de bal langs onze al liggende doelman schoof. In de 63e minuut werd het 0-5. De midmid van Kilder kon vrij uithalen en schoot de bal onhoudbaar in de linker bovenhoek. Even later een kansje voor FCD. Een schot van K. Brok werd door de doelman van Kilder op “Obbink achtige wijze”met het linkerbeen uit het doel gewerkt. De volgende aanval van Kilder leverde een terechte “elfmeter”op. De aanvoerder van Kilder liet onze doelman kansloos. 0-6. 10 minuten voor tijd scoorde FCD de eretreffer. Na lang gebrij in de 16 meter van Kilder was het B. Geven die op aangeven van B. Wijgman de bal tegen de touwen schoot. Kilder wist hierna nog een keer te scoren waardoor de eindstand uitkwam op 1-7.

Eindstand: 1-7

Man vd wedstrijd: J. Koenders.

Nog te vermelden: Scouts van oa PEC Zwolle en RSCA Anderlecht waren vanuit hun club naar Dinxperlo gestuurd, aangezien beide clubs met een keepersprobleem kampen. Na 65 minuten gingen beide scouts weer huiswaarts en weenden bitter;). Volgende week hebben we (wan)prestatieverlof. Op 13 Okt spelen wij in bastion Megchelen om 10.00 tegen SportVereniging Gedeon Garde.. In het kader vd teambuilding zullen we per fiets die kant op gaan, om ons nadien te verschansen in een etablissement aan de “Steinweg 5”in het pittoreske Anholt.