Avesterweg 1
7156MH
BELTRUM
tel. 0544-481868

Na de winst op DCS 2 van zondag 25 september jongstleden, hebben de mannen van Bo ''Wim'' Navis wederom 3 punten behaald. Ditmaal was Vios, gelegen in het mooie Beltrum, de pineut. Het werd uiteindelijk 2-4 in het voordeel van FCDinxperlo zondag 2.

De eerste helft verliep erg moeizaam. Beltrum gooide er flink veel strijd tegenaan en werden hierdoor ook een paar keer gevaarlijk. Toch kon Dinxperlo als eerste juichen; een prachtige voorzet van Chieljan op maat werd op waarde ingeschat door Sven ''de Feuk''. Hij kopte de bal feilloos in de hoek.

Even later maakte Beltrum al snel gelijk, wat ook niet onverdiend was in deze fase van de wedstrijd. De grootste kansen in de eerste helft waren voor de gastheren in het klassieke tenue. Desalniettemin was het Dinxperlo dat op voorsprong kwam voor rust; na een mooie aanval over meerdere schijven belandde de bal bij Luuk ''ippon/kleerhanger'' ten Brinke. Hij bediende met een scherpe voorzet de ingelopen Stijn Hamer. Hij scoort voor het eerst dit seizoen en was dan ook uitzinnig van vreugde. Dinxperlo kon in deze eerste helft verder niet écht een vuist maken en waren dan ook blij dat de scheids floot voor een bakkie pleur.

Ruststand 1-2.

In de tweede helft werd het een andere wedstrijd dan de eerste 45 minuten. Dinxperlo was sterker en dit resulteerde ook in 2 mooie doelpunten. Rick Nei'jenhuus maakte een wereldgoal vanaf eigen helft! Hij zag de keepert te ver voor zijn lijn staan en kon de bal prachtig over hem heen leggen; 1-3.

De laatste goal van de Dinxperloërs was een typische Jeux goal; Chieljan Nijman trok naar binnen en kon met zijn sterke rechter de keeper passeren. Ook hij kon eindelijk juichen voor de goal waar hij naar op zoek was.

De gastheren kopten ook nog een bal naar binnen, waardoor het 2-4 werd uiteindelijk.

Volgende week wordt er in het pittoreske Drempt gespeeld tegen HC'03. Wordt vervolgd...