Roggestraat 50
7025AP
HALLE
tel. 0314-631632

FC Dinxperlo JO15-3 heeft zaterdagmiddag een kansloze nederlaag geleden in Halle. Na 70 minuten spelen stond de 9-0 eindstand op het scorebord. Het verlies was volledig aan te rekenen aan het grote leeftijds- en lengteverschil bij beide teams.

FC Dinxperlo ging aanvankelijk nog met goede moed richting Halle ondanks dat het team meerdere spelers moest missen door blessures of omstandigheden. Vanaf JO15-2 kwamen Keano Hendriks, Tren Kemink en Tim Schenk het team versterken en ook Alicia Hardt werd meegenomen in de wedstrijdselectie. Al snel was duidelijk dat leeftijdsverschil te groot was om van een wedstrijd te kunnen spreken. Vanaf minuut een was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Tijs. Net als tegen OBW werd de defensie afgetroefd op snelheid en binnen no-time stond er al een onoverbrugbare achterstand op het scorebord. Het enige wat FC Dinxperlo restte was het beperken van de schade, maar desondanks stond het bij rust al 7-0. Tijs wist met een paar goede reddingen nog erger te voorkomen en ook Sidney speelde een prima wedstrijd. De betrouwbare verdediger van de ploeg vormde meerdere keren een sta-in-de-weg voor Halle.

Na rust veranderde het spelbeeld niet veel. Halle nam gas terug en FC Dinxperlo kon niet. Een doelpoging konden we in de tweede helft wel noteren. Luca schoot van randje zestien knap richting de rechterbovenhoek, maar zag de bal naast dwarrelen. In de slotfase demonstreerde Halle nogmaals het leeftijdsverschil en bepaalde de eindstand met twee goals op 9-0.

Voor FC Dinxperlo was er deze wedstrijd vanaf de start niks te halen. De spelers moeten de teleurstelling rap verwerken want zaterdag 19 februari neemt de club het op tegen Concordia Wehl op Sportpark ’t Welink. Om 10:15 trappen beide teams af voor 100% supporterscapaciteit 😊.