ARNHEM
tel. 026-4425746

We mochten zaterdag nog 1 keer aantreden voor een uitwedstrijd tegen VDZ (Arnhem-Noord).
Dat was nog een inhaal wedstrijd.

Aangezien we afgelopen week niet meer in de avond mochten trainen, i.v.m. de corona-maatregelen, hebben we voor de donderdag een alternatief gevonden, zodat we toch konden trainen voor deze wedstrijd. Alle 14 spelers waren aanwezig, dat was ook een tijdje geleden dat we weer helemaal compleet waren.

Na een ritje van 45minuten, waren we gearriveerd bij VDZ. Het was voor iedereen de eerste keer bij VDZ.

Bij winst of gelijkspel konden we plek 3 op de ranglijst innemen, dat zou een super goede prestatie zijn van het team. Als VDZ zou winnen namen zij plek 3 in.

Na de pasjes controle van de scheidsrechter konden we beginnen aan de wedstrijd.
In de begin fase was het voor beide teams een beetje aftasten. Wij hadden een paar afstandsschoten afgevuurd op het doel van de tegenstander, maar die waren allemaal nog goed te pareren.
VDZ kwam een paar keer gevaarlijk door het midden richting ons doel.
In de 12 minuut moesten we Tijn wisselen, hij was een duizelig geworden.
Direct daarna kwam VDZ door het midden opzetten en wisten ze de 1-0 te scoren.
Dat was even balen, maar de wedstrijd was nog niet afgelopen.

Na wat omzettingen in het veld kregen we direct veel meer grip op de wedstrijd.
Quinn gaf een goede assist op Tiebe, die met een afstandsschot de keeper verschalkte. 1-1 Dat was twee minuten later na de 1-0.
We bleven druk houden op de tegenstander, en in minuut 22 werd Ibrahim de diepte ingestuurd door Tiebe. Die vrij baan naar het goal had, maar tot ieders verbazing haalde die de pantoffel aan van een meter of 18, en met een fantastisch schot, net onder de lat schoot hij de 1-2 binnen. Dat was een zeer mooi doelpunt van Ibrahim. Hij kreeg zelfs nog de complimenten van de leiding van de tegenstander.

De ranja in de rust was niet voor iedereen even lekker, dan maar water drinken!

De 2de helft begonnen we scherp aan de wedstrijd. De jongens wilden vandaag winnen om plek 3 in handen te krijgen, dat was mooi om te zien. Er werd gestreden, en de meeste tijd waren we op de helft van de tegenstander.

Na 8 minuten spelen in de 2de helft had Quinn een grote kans, hij draaide goed weg bij de tegenstander, maar hij schoot de bal net voorlangs. Dat had de 1-3 moeten zijn.!
Enkele minuten later, was het wel raak door Quinn. Hij kreeg de bal mooi aangespeeld in de vrije ruimte, verdediger en keeper op het verkeerde been gezet en netjes binnengeschoten. 1-3.

Daarna hadden we nog enkele kansjes, maar VDZ werd iets sterker naar het einde toe.
In de slotminuten kregen we nog een doelpunt tegen. Maar door adequaat optreden van onze grensrechter Marcel, werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.

Daarna was het uitspelen en de 3 punten waren binnen.
Een verdiende overwinning, en wij mogen plek 3 op de ranglijst bekleden.