Anton Tijdinklaan 7
7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

Na de verliespartij uit in Lichtenvoorde van vorige week(waar de notulist het overigens liet afweten), moest zondag 3 zich revancheren in Ulft tegen SDOUC. De strijders van Bo ''Wim'' Navis & Ricardo Bello rechtten hun rug en wonnen terecht met 0-2. Doelpuntenmakers waren Mirco Masselink & Robert te Grotenhuis.

Door de vele blessures & afwezigen, had Dinxperlo net 12 man bij aanvang van de wedstrijd. Ook viel de sterk spelende Martijn ''Tinus'' ter Steeg in de eerste helft uit, waardoor er geen wissels meer waren.

Wel had Dinxperlo de gehele wedstrijd het betere van het spel, maar was het aanvallend te slordig om SDOUC écht pijn te doen. Bij rust stond er gek genoeg nog een brilstand op het scorebord. Dinxperlo had kansen genoeg in de eerste helft, maar zowel de eindpass als het falen bij de afronding zorgde ervoor dat er nog niet gescoord werd.
Gelukkig schoot Dinxperlo 3 uitstekend uit de startblokken na rust en kon Spitta Mirco Masselink gelijk scoren na het drinken van de ranja. Ook Robert te Grotenhuis kon zijn naam op het lijstje noteren, hij maakte de laatste van deze ochtend.

Donderdag oefenen op afwerken, voor de rest speelde Dinxperlo zeer solide.

Man of the match; Tim ''Cock/Hovenier'' Nijman.