6941RG
DIDAM
tel. 0316-221919

Op het moment van schrijven ben ik nog zoekende naar de juiste woorden!

Laten we beginnen dat de keeper van de tegenstander zich na de wedstrijd weer kon omkleden zonder te douchen, misschien heeft die 1 enkele verdwaalde bal naast het goal gehad.

De wil om te winnen was vandaag ver te zoeken.
Als iemand niet lekker in de wedstrijd zit moet een ander even een tandje erbij doen. Maar als 11 spelers niet in de wedstrijd zitten, wie moet er dan een tandje bij doen?

Nou, we hadden een uit wedstrijd tegen DVC’26 uit Didam.

De warming-up was vandaag verre van goed. En je voetbald de wedstrijd zoals je de warming up doet. Slechte warming-up, slechte wedstrijd (ik kan je zeggen die regel klopt helemaal).

Tijdens de warming-up kwam de eerste afmelding al.
En net voordat we het veld opliepen voor de wedstrijd, een tweede afmelding.

Na de aftrap hebben we de bal nog heel even rondgespeeld, daarna was het de tegenstander die de bal rondspeelde. Als wij de bal een keer hadden, werd die direct weer ingeleverd door niet kunnende pases. Het was net of wij de bal helemaal niet wilde hebben. En tja, als je de bal niet hebt, kun je ook niet scoren 😉

In de 19min scoorde de tegenstander. Een uitgespeelde aanval, verdediging niet scherp genoeg, 1-0 achter. Zou dit misschien een wake-up call zijn.
Helaas, in de laatste seconde van de 1ste helft werd de 2-0 binnen geschoten. Wat hier vooraf ging ga ik niet beschrijven, laat het een leer moment zijn.

Rust: 2-0

In de rust wat omzettingen gedaan, hopelijk kunnen ze wedstrijd nog kantelen. Want voetballen kunnen de spelers van FCD wel, alleen vandaag vechten ze tegen zichzelf.

De 2de helft was helaas niet veel anders dan de 1ste helft. De tegenstander was de bovenliggende partij. Het is maar goed dat de tegenstander niet echt doordrukte.

Eindstand: 2-0

Na zo’n goede beker reeks en goede competitie wedstrijd afgelopen week, was dit een zware domper.  Maar het wou vandaag van alle kanten niet lukken.
Laten we deze wedstrijd dan ook maar gauw vergeten.

Volgende week spelen wij thuis tegen SC Rheden (10:15uur), dan gaan we uit een ander vaatje tappen 💪.