De Pas 44
6836BK
ARNHEM
tel. 026-3270523

Vandaag stond de competitiewedstrijd Esa - Fc Dinxperlo op het programma. De mannen van trainer Kleinhesselink konden vandaag niet uitslapen. Ze moesten zich om 10:15 melden voor de bespreking om vervolgens om 10:30 af te reizen naar Arnhem.

1e helft:
 Door het uitlopen van een andere wedstrijd en een matige warming up begon de wedstrijd circa 20 min later. De mannen van Kleinhesselink begonnen slordig aan de wedstrijd, een paar gevaarlijke kansen van Esa resulteerde met geluk voor ons niet in tegendoelpunten. Fc Dinxperlo moest wederom wakker geschud worden.

Na mate de wedstrijd vorderde begon Fc Dinxperlo beter te voetballen. In de 25e min was het raak voor de uitploeg. Na een mooi uitgespeelde aanval was het Simons die de score opende met een simpele intikker. Verder gebeurde er niet veel in de eerste helft. Fc Dinxperlo domineerde de wedstrijd en ging met een 0-1 voorsprong de rust in.
Hylco werd gewisseld voor Horst.

2e helft:
De mannen van Fc Dinxperlo begonnen redelijk scherp aan de 2e helft en domineerde wederom het spel. In de 58 min verdubbel Simons de score en maakte zijn 2e doelpunt van de middag. 2 min later ging spits Koenders naar de grond in de zestien en de scheidsrechter kende zeer gedecideerd een strafschop toe. Oele legde aan voor de pingel en benutte deze. Stand 0-3. In de 65e min kwam Vreeman het veld in, hij verving Van Klompenburg. In min 72 verliet Jan het veld voor Tollie en hij was zichbaar teleurgesteld door deze beslissing. Tollie en Vreemab prima in. In min 83 was het die zichzelf goed vrij speelde en van afstand schoot. Hij zag zijn schot de kruising in vliegen. 0-4. De foutloze scheids besloot er geen blessure tijd meer aan toe te voegen en floot direct af in de 90e min. De mannen van Fc Dinxperlo hebben de 3 punten dik verdiend.

Volgende week spelen de mannen een thuiswedstrijd om 14:30 tegen Excelsior 31.