Mannen beker reserve poulefase Groep 1 07

Sportweg 6
7006GJ
DOETINCHEM
tel. 06-43737630

Na een jaar zonder officiële wedstrijd mochten we zaterdag weer aantreden voor de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Half 12 werd de opstelling bekend. Na de bespreking vertrokken we naar Doetinchem.

Jeroen
Klaas   Gijs B  Raoul  Bas M
            Horst   Michel
                   Niels
Sam           Wesley       Luca

In Doetinchem aangekomen werd ons deze keer aangekondigd dat we wel een kleedkamer hadden (in tegenstelling tot vorig jaar).

Een kwartier later dan gepland werd er om half 2 afgetrapt.
De verdediging staat redelijk goed en er wordt weinig weg gegeven, we zijn niks minder in de eerste helft dan DZC, maar kunnen (op 2 vrije trappen na) niet gevaarlijk worden.

In de rust werd er gewisseld Gijs B ging eruit en Bart kwam erin.

De 2e helft begint en al in de 48e minuut kregen we een tegengoal, met een chip werd onze keeper verrast en belande de bal in het net. Verder kwamen wij er in de 2e helft niet uit. In de 63e minuut kregen we weer een tegengoal om de oren,  schot vanaf de 16 in de lange hoek. In de 65e minuut werd er weer gewisseld, Luuk voor Wesley, Daniel voor Luca en Nout voor Klaas. 5 minuten later werd de laatste wissel ingebracht, Hylke voor Sam.
1 minuut later was daar Horst met vocht te kort oftewel kramp (door misschien de vrijdagavond?).
Op dat moment waren er alleen geen wissels meer beschikbaar van onze kant.

In de 75e minuut krijgen we de 3e tegengoal, deze keer werd de bal aan de rechterkant terug gelegd op de 16 en werd toen rustig in de lange hoek geschoten.
In de 80e minuut dacht Bas M met een crosspass Raoul aan te spelen wie rechtsbuiten staat, maar die bal valt bij de verdediger op het hoofd en die kopt de bal onhoudbaar over de keeper heen: 3-1.
Niet lang daarna krijgt Daniel de kans op de 3-2 maar slaagde daar niet in. In de 82e minuut was er een miscommunicatie achterin met de verdediging en de keeper, de aanvaller kan zo met de bal alleen naar de goal lopen: 4-1.
84e minuut kan dan Horst echt niet verder en gaat lekker douchen, we gingen met 10 man verder. 1 minuut later hebben we de 5-1 om de oren gekregen.

Al met al weer een goed leermoment voor iedereen.

Volgende week spelen we tegen HSC21 2, half 3 op sportpark 't Welink.