Mannen beker reserve poulefase Groep 1 07

Europastraat 8
7091XC
DINXPERLO
tel. 06-42613489

Na een geflatteerde nederlaag in Doetinchem moest het team van Bas Kleinhesselink zich herpakken.

De opstelling van vandaag was als volgt:

Gerben Naves op hok

Hylco aka Wilco - Bart befje biemans - Oele - Jansen

Bami aka Horst - Jan Luijmes - Niels Tampeloeres

Blacka Tolli - Cola Luuk - Hans Jr.

Wissels: Suikerbiet, Bericks, Mastenhoze, De witte Lukaku.

Afwezig:
Klapvoeten bulten, pusjen baten, Tiroler simons, klaasliesje, enkeltje Leon, kromme Paul, havik wesseling, buurmannen Koenders, sinterkniest.

We begonnen fel aan de wedstrijd, hadden veel balbezit en creëerden aardig wat kansen. Na balverlies van Oele wist HSC dit om te zetten tot een aanval en scoorde de 0-1.
Zet AA 2 moest zich herpakken en doorgaan met het spel waar ze mee bezig waren. Dit wisten ze te doen, na een heerlijke steekpass van onze terug gekeerde Niels Tampeloeres kon Horst alleen op de keeper aflopen. Koelbloedig schoof hij het bal langs de keeper, 1-1!
Zet AA 2 leek zich te herpakken, tot dat oele een handsbal maakte met zijn snuutjen. De bal belandde op de stip. HSC wist de penalty te benutten, 1-2 tevens ook de ruststand!
Tijdens de rust was het akelig stil in de kleedkamer van Zet AA 2. Bas Klein Hesselink wist het team te motiveren voor de 2de helft.
Zet AA 2 begon wederom erg fel aan de wedstrijd. In de 60ste minuut wist Niels Tampeloeres een vrije trap te versieren. Cola Luuk schoot deze fraai binnen, 2-2!
Zet AA 2 was de 2de helft een klasse beter dan HSC, na een frustratie schot van onze Oele werd het 3-2. De pijp bij HSC was inmiddels aardig leeg. Hier werd flink door geprofiteerd door Zet AA 2. Fraaie acties, de mooiste steekpasses, met zelfs een goal van onze terug keerende suikerbiet wist Zet AA 2, een 7-2 overwinning over de streep te trekken.

Als laatste willen we Gerben Naves, Rob Mastenhoze bedanken voor hun inzet vandaag!

Volgende week staat de topper tegen AZSV 2 op het programma. Bij winst van Zet AA 2 is beker voetbal aankomend seizoen een feit.